I am så duktig!



SHOBRE!
Har varit i Valbo idag, i Ikea med madde, william och mia. Å gud vad jag vill flytta hemifrån och kunna göra precis som jag vill! Kunna planera precis hur jag vill ha det, såg massa fina sovrum på Ikea. Vill bara ta med dom till min framtida lägenhet! Jag älskar att designa saker själv och möblera om massa och hitta på egna lösningar hur man kan göra saker.

Som idag t.ex. sydde jag om min dunjacka! HAHA! Det blev faktiskt bra, tyckte den va för lång innan så jag gjorde den kortare. :)

Jag är så duktig! Ärligt nu asså. :D
Från och med nu ska jag börja ta tag i saker, om jag säger att jag ska göra någonting då SKA jag göra det också!

Som min syster sa " om du inte börjar sy på jackan nu så kommer du aldrig göra det" och jag tror att hon hade rätt. Är så nöjd nu för att jag faktiskt gjorde så som jag tänkt göra ett tag nu.

Det går bra nu! Och det är jag glad för, snart är det julafton och det firas i Bålsta med trevligt folk! :)
Kommer säkert bli den bästa julen någonsin.

:)


vi säger EFTER jul blire bättre !

okej, det kan bli mitt nyårslöfte. Att börja blogga mer efter jul, alltså verkligen blogga. Inte typ en gång varje halvår. Sen hoppas jag att jag får en BRA kamera i julklapp så blir det as najs!

Vad har hänt på sista tiden då..? Mycket!
Har fortfarande praktik, eller inte nu då för det är helg men annars så. På tisdag ska vi brudar träffas hos linda för julmys! :) Kommer bli najs! Saknat mina brudar nå enooormt!

Nu ska jag kolla på hotell gyllene knorren! haha asbra ju! Btw så heter hon den där Isadora , linnéa på riktigt! (Y)

Vi hörs laater! :)

mer privat..?

Just nu känns min blogg absolut inte som .. jag. Jag är nog inte alls som i bloggen i riktiga livet, förr tyckte jag att den var mer personlig och det är liksom jag, nu känns det mer som den är som alla andras som inte har något vettigt att skriva.

Jag kan ju berätta lite om mig själv för jag antar att många inte vet så mycket om mig som inte känner mig, jag menar storbloggarna skriver ju allt och lite till om sig själva, kanske lite föör mycket. Men men.

Jag heter iallafall Linnéa, jag bor och är uppvuxen i Gävle. Har bott på samma ställe i hela mitt liv, hur kul är det..? Inte roligt! Skulle gärna flytta och när jag tagit studenten flyttar jag till Stockholm, vet inte riktigt varför men har alltid känt att jag vill bo där. Jag har fyra syskon, Ylva, mia , robert och jocke. Alla är äldre än mig. Jag bor med min mamma och min pappa, men min äldsta bror Jocke bor även hos oss typ jämt fast han har en egen lägenhet och fast jag har försökt kasta ut han hur många gånger som helst.

Hursomhelst så är jag sjutton år, 93a. Men känner mig typ som fjorton..? haha!
På sommaren brukar jag vara ganska mycket i min stuga, som ligger typ utanför Sandviken. En halvtimme från där jag bor. Jag tycker det är super mysigt där och det är nära till stranden osv.
Jag äälskar att festa, tycker det är super kul och borde kanske göra det lite oftare..!

Jag har nog världens sämsta humor och skrattar åt nästan allting. Även fast det kanske inte är så roligt. sen skrattar jag åt mina egna skämt också, så ni fattar hur det är..? hah!
Och alltid när jag dricker någonting ska alltid någon säga något roligt så jag sätter i halsen. Hur kul är det då..? HAHA!

Kärleken ska jag inte skriva så mycket om, det känns lite för privat. Sen vet jag att det finns folk som bara skulle förstöra, så jag håller det för mig själv.

Jag har varit utomlands en gång i hela mitt liv, det var i sjuan till Frankrike, Nice, med min kompis Linda. Det var faktiskt väldigt trevligt och jag skulle gärna åka tillbaka dit igen. Fast jag är såå super rädd för hajar så jag vågar inte bada i havet, där jag vet att det kan finnas hajar. Kanske lite töntigt men någon gång kommer jag väl över min rädsla.

Sist vill jag bara säga att jag älskar mina vänner och min familj jätte mycket och nu ska jag äta!
Puss ♥


duktig jag är!

mår illa... kul? ah fast ne!

Nej men jag sitter hos min syster nu, inte varit inne på datorn på evigheter. Vet inte varför, inte orkat bara och igår låg jag och spydde så min söta mamma fick ta hand om mig! Sen har typ inge mer hänt, har fortfarande praktik och det går super! :)

Men imorgon är jag ledig från praktiken för madde har inga barn imorgon, känns ganska skönt ändå. Fast jag måste ändå ta igen den dagen sen men det är lugnt :)
Aja, vi hörs!



jag lovar att vara hos dig när du vaknar, lovar att alllt blir bra tillslut.

jag vet.

Jag vet att jag är dålig på att blogga nu för tiden. Jag vet inte riktigt varför, men har inte suttit vid datorn överhuvudtaget. Har mest sovit, är sjuukt trött nu för tiden.

Sen har jag varit hos doktorn för min mage, nu äter jag tabletter i fjorton dagar sen ska jag beställa tid för provtagning på sjukhuset. Hoppas det inte är något allvarligt!

Det är väl typ det som har hänt på sistone, sen är det super mycket snö ute! Kallt är det också men det är bara mysigt! :)
Nu har vi även praktik ända fram till jul och tre veckor efter jul, känns otroligt bra! Jag är hos en dagmamma , så sööta ungar ! :D

Så inge mer skola för mig på sex veckor, tihihi !





dagens låt - 5 december 2010.


RSS 2.0