gömma näsa?


shopping

Hellu!
Dagen spenderades med Jonnah på stan, sen kom Linda dit. Då åt vi macka på Java :) Gott vare!
Sen nu har jag lust att gå ut och hitta på nått, men vad? Leka snögubbe kanske, det finns ju gott om snö.
Fast... det kan bli lite kallt så jag skippar det.
Jag går till systrami istället och är social sen kanske jag går ut och träffar fula folk! :D alltid lika kul.


Shoes från din sko. 299:- (rea)


Väska, kameran är hehehehhehe så därför bilden är ful. Snyggare irl :)
300:- från nån affär kommer inte ihåg vad den heter.


Tröja, från H&M. Som sagt, inte bästa kvalité på kameran.


Köpte även randiga tröjan på bilden och legginsen.


Ni kan ju kalla mig linnéa om ni vill. annars skit it ! :D


jag älskar min hårspray

jag vet inte vad du har för känslor till din hårspray men jag älskar min! Kanske inte riktigt är kär i den, men den luktar gott.

Nu sitter marquz och säger att jag tar datorn av han och att jag alltid ljuger och är en sån typ tjuv som tar datorn av andra, hmm! Han borde sova vid det här laget eftersom han bara är en liten skit unge, mahaha !
Han svarade " det är jag inte, du är en skit unge. mahahha"
Vet inte riktigt vad jag tycker, jag är ju ändå liiiite äldre än han.
Han förstörde min video som jag spelade in för jag skulle visa att det snöar (ska lägga in den sen iallafall när jag orkar) genom att sjunga opera..? Lite weird är han ändå. Nu sjunger han opera igen.. kanske jag måste skynda mig lite innan mongot kommer och jagar mig!

 

Nu ska jag sova iallafall... godnatt

 



 


* behöver shoppa!

Någon frivillig?
Jag behöver shoppa! Really. Och imorgon eller på söndag får jag pengar :) Då ska jag ut och handla! Jag ska även köpa en lite försenad present till min syster. Sen nånting till Marquz också :) Eftersom att båda har fyllt år för inte så längesedan.

Nu ska jag iallafall klä på mig och kolla på film, bye ! (jag ska göra båda sakerna samtidigt, så ni inte började undra)

ni får inte åka !

OKEJ!
Robert eller vem som helst av dig, ylva och mia som läser det här lyssna på mig, ni får inte åka till stockholm idag! Det kommer bli världens snöstorm och halt på vägarna. Sist jag var uppe snöade det sjukt mycket. Och det kommer bara bli värre. Så snälla, för er egen skull och för min skull. Åk INTE till sthlm för att gå på den där föreläsningen. Eftersom att ni sen också ska hämta Tristan och åka typ mitt i natten..? hem igen.

Näe, ni får inte. Jag protesterar! Hoppas ni läser det här, och om ni gör det så måste ni lyssna på mig! Och lyssna på vad dom säger på tv&radio. Trust me, det blir snöstorm!
Ni är mina syskon och ingenting får hända er. Ingenting.
Ta åt er av det jag skrivit om ni läser.


jävla mensvärk!

JAG HATAR MIN MENS JUST NU.
jag menar, jag hade mens förra veckan, väldigt kul för er att veta ;) och nu har jag det igen. Liksom det har inte ens gått en vecka, vet att det kan vara så utan att det är mig det är fel på. Men jag ska nog ändå till ungdomsmottagningen nångång när jag är frisk för en annan sak. Då när jag är där kan jag ändå ta upp det här med min mens, och min mensvärk är förjävlig. Aja det går väl över! :)

Förresten, jag kom på en sak. När jag hittar blåtand-sladden som jag tror att jag vet vart den är, då ska jag lägga in massa bilder från min mobil och massa videor! Kul va? :)

10 sanningar om mig




1.
jag är rädd för typ allt, men när jag verkligen verkligen verkligen måste göra nånting, då gör jag det. Även om det är super läskigt.
2. jag är kort.
3. Jag kan vakna mitt i natten och skrika som en stucken gris. Det brukar oftast vara för att jag drömt en dröm som är så nära inpå verkligheten så att det blir läskigt. Eller för att jag tycker det kryper spindlar i sängen. Eller för att jag måste "gå" hem. Fast jag redan är hemma.. scary!
4. Jag tycker Marquz & Tristan är de sötaste som finns.
5. Innerst inne skulle jag kunna göra allt för min familj, bara att jag inte visar det.
6. Jag vill pierca tungan, men vet att det aldrig kommer hända.
7. Jag har piercat naveln och det är verkligen ett under att jag vågade.
8. min mage är lite solbränd året om, därför den är så fin. ehhehehe !
9. jag har ett födelsemärke eller vad man ska kalla det, på benet som jag vill ta bort med laser.
Men får inte för mamma.
10. ibland säger jag till folk att jag är tjock men egentligen tycker jag inte alls det och vet om hur smal jag är.

sjuk :(

ÅÅÅH!
nu blir jag galen! Blir sjuk helatiden, så kommer nog inte orka gå imorgon.. Har ont i hela kroppen, feber & frossa. Så j*vla typiskt!
Nu ska jag upp och dricka nått varmt, sätta mig under täcket och kolla på en film!
Pusshejs


tack maya<3

Tack till maya (www.mayalundby.blogg.se) som fixade min blogg! ♥

I say "hey its alright"

Tänkte säga att jag lever.
Det var ju trotsallt flera dagar sen jag skrev, men är så sjukt mycket i skolan. Inte för att jag pluggat så mycket men iallafall. Idag slutade vi tio över ett, så himla skönt! Fast dagen har varit allmänt jobbig och det har varit lektioner helatiden med bara 10 minuters rast.
Aja, skönt med helg iallafall. Ska snart smörja in mig för har nyss duschat, eller nyss och nyss men iallafall. Ska hjälpa systramii och flytta i helgen. Eller idag iallafall, snart.
På sportlovet åker jag till Halmstad, utanför göteborg! :)
Ska bli sjuuuuukt skönt att komma bort.

jag saknar allt och alla.

målat och massa.

Hellu!
Dålig uppdatering pågrund utav att jag & matilda har målat i mitt rum! Eller matilda har målat, jag har typ städat och lite sånt. Blev iallafall skit snyggt, skrev mitt namn med typ guldiga bokstäver.
Aja, orkar inte skriva mer så det kommer bilder :D


Matilda målar ;)


Så jävla hot!!


HAHAHAHHAAH JAG DÖR!
och ja, vi hade lagt alla saker på golvet. hett ;)




Resultatet.


Godmorgon!

Godmorgon! =)
skönt att vakna rätt tidigt så slipper jag känna att jag sovit bort hela dagen. Hade sjuukt svårt att sova inatt, låg och smsade med folk till typ fem över två. Sen var jag tvungen att försöka sova.
Drömde om uusch han inatt.. kanske berättar senare, nu ska jag äta frukost och sånt!
puss

trevlig kväll!

Jag har haft en trevlig kväll som innehållt städning, massa fix med rummet, drink blandning (only läsk;)) och massa massa mer!
Egentligen hade jag behövt plugga hela dagen lång, men heter man Linnéa så pluggar man i sista sekund. Iallafall så har jag varit med Amanda & Matilda, väldans trevligt!
Har städat jätte mycket i rummet, eller snarare lagt ner alla saker på golvet. Fast nu är dom borta därifrån, ska bara lägga ner lite kläder i byrålådan. Sen ska jag faktiskt försöka att inte lägga kläder på golvet i fortsättningen, utan direkt ner i lådan eller i tvättkorgen! :)
Jag vill ha en walk in closet. Asså en apstor garderob. För då skulle aldrig mina kläder ligga överallt, eller kanske! :D
Men ändå, då skulle de nog ligga i garderoben så bara stänger man den så slipper man se dom! Ibland är även jag smart.
Förresten, jag har hört att man ska leva som pingviner. Det är sant! Dem sa det på tv idag, och jag menar. Jaha, nu ska alla flytta till alaska och leka pingvin. Vad roligt.
hihi, aja nu ska jag sova. Eller lägga mig och läsa tidningar, skvallertidningar you know. Sen blir det att sova, och IMORGON tänker jag inte sova bort hela dagen.
Puss & godnatt!



Tårta & läsk!


Matilda baby och jag!









love u!




Naajs va? Walk in closet.


Osminkad & bebis!

Tänkte lägga ut lite bilder som jag glömde att lägga ut förut.




No mascara. fyfan.


;)




vet inte varför ena ögat ser typ suddigt ut?

Inget skitsnack

2.28, så j*vla bääst då! hahahaha

 

 


äter kebab

hah tjooock rubrik! (Y)
nu har jag duschat och allt sånt.
Igår iallafall så passade jag och ylva tristan lite, eller vi kidnappade han! Sen tog jag & ylva bussen till ica och köpte kebab (Y)
Vi tog bussen hem och åt, sen gick Ylva till madde. Då frågade jag jonnah om vi skulle gå ut, klockan var typ tio på kvällen då. Då gick vi ut och lekte i snön! Nejmen vi gick runt massa och det var inte ens kallt ute då, typ bara -6,3 eller nått. Sen gick jag hem vid halv tolv kanske. Gick och la mig direkt med smink och allt, kände mig lagom fräsch när jag vaknade. Mascara runt hela ögonen (Y)
Det var iallafall härligt att vi äntligen träffades eftersom att vi är så sällan nu för tiden.

jag älskar dig gumman,
du är en ängel utan vingar! ♥


Vi leekte i snön ;)


mer snö





dusch nu

Hellu!
Jag ska gå och duscha och sånt nu, vaknade ganska sent idag. Men det var ändå skönt att få sova ut. Aja, jag skriver om igår och sånt när jag duschat, puss!


hihiih, min sötnos! :D

Tom på ord..

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Vet sämst uppdatering idag, men har pluggat heladagen, och nu ska jag sova. För går alltid och lägger mig så sent och då är jag ap trött imorgon.
Ska fixa bloggen när jag orkar och jag lovar, det kmr bli mer bilder och sånt! :)
puss


I keep waiting here by the phone, with your picture hanging on the wall.

FEEETTT med festsugen jag blev nu! Lyssnar på värsta dunkadunka :D Now your gone med alvin and the chipmunks :D eller typ att åka karusell som går as snabbt, så lyssnar man på värsta dunkadunka :D härlig känsla det kan jag lova! Typ som virvelvinden! HAHAHHA :D fan va kul, omg nu vill jag ha sommar!

Fatta vad härligt det är när man är ute med brudarna och typ går runt och flummar, så lyssnar man på dunkadunka musik skit högt! Så härlig känsla! :) I miss that!
Och så kan man vara ute så länge på sommaren utan att det blir alldeles becksvart direkt. Sen om man ser solnedgången samtidigt som man är ute och flummar, då är det bara ännu bättre! Shit vilken sommarkänsla jag fick nu. Erkänn att man får sommarkänsla av basshunter's låtar..? :D I think soo!

Now your gone

All I ever wanted


det här är mitt liv, jag lever min dröm.

Du vet, ni faller typ som käglor
på en bowlingbana..
___________________

Hej!
Ni vet att jag kollade på new moon igår..? Iallafall så tycker jag att twilight (alltså första filmen) är såååå mycket bättre. Ändå satt jag uppe till halv tolv igår och kollade på New moon. Så var sjukt trött i skolan idag, iallafall på sista lektionen. Vi hade iallafall yoyo-test på idrotten idag OMG jag hatar det! Och min kondition är så j*vla sämst, vi fick inte reda på att vi skulle ha det innan. Om man hade vetat det hade man iallafall kunnat träna lite, men nej då. Så det gick sämst för mig, aja var ändå en ganska lugn lektion. Sen slutade vi tjugo över tre, men jag,amanda & josefin satt kvar och gjorde klart lite grejer, har ju ap mycket saker att göra tills fredag! Så då undrar jag, varför sitter jag här? I need to plugga, men jag orkar inte.
Och nu kom mia & tristan hit, så ska vara social med dom!
Puss ♥♥

NEW MOON!

Helloj!
Har varit med matilda eriksson såhär på kvällen! :) Vi gick runt ute och pratade om massa saker, var ju så längesen vi träffades sist. Sen gick vi in till mig och kollade på film och nu ska jag kolla på New Moon! :)
Kiss on that!


LINNÉA GILLAR...

 

SEBASTIAN KRANTZ!

Asså hans låtar är ju helt underbara! Okej, han är inte så snygg som alla säger en fjortisboy sådär. Men gooosh vilken skön röst han har! Vem kan låta bli att gilla han?

 

 

BRUNETTER!

Förr tyckte jag nästan bara att blondiner var fina, men inte längre. Nu tycker jag även brunetter är fina och jag ska nog inte färga tillbaka till blont när det blir sommar, som jag brukar göra. Ska försöka vara brunett så länge det går nu! :)


å det e en sak jag måste våga att fråga..

Haha kommer ni ihåg den låten? :D Jag sitter och lyssnar på den nu! :)
Idag har den varit en ganska dryg dag i skolan, men ändå lugn. Och jag har bestämt mig att om jag råkar få IG i nått kärnämne eller i textil när vi får sommarlov då tänker jag hoppa av gymnasiet. För då måste jag gå om 1an och det orkar jag inte. För vill ju inte gå med några andra, vill ju gå med dom jag går med nu. Det är så himla mycket i skolan nu och jag som trodde att det skulle bli lugnare efter jullovet. Men inte då, vi har ju hösttermin en vecka till sen får vi vårtermin, känns helt knäppt?
Så det är den här veckan allt ska in och på fredag får vi våra betyg. fan jag vet vad jag kommer ha IG i , åh jag hatar gymnasiet! Då var nian mycket mycket mycket bättre!


Nån bild jag tog för ett tag sen.






haha på jullovet!



pusshejs!



bada & fix.

Jag har inte sagt hej än, så nu säger jag det
Hej! =)

Ska gå och ta ett bad nu, sen ska jag fixa naglarna lite sen får vi se vad det blir. Kanske att sova..? Nja .. hinner nog uppdatera en till gång innan dess. Fast iofs så är det ju skola imorgon, börjar halv nio. Det hade inte skadat med lite längre lov. Även fast det var ganska långt.
Aja, vi hörs senare!
puss


Vad gör jag..? Jo det ska jag säga dig, jag dricker festis ur ett lock!
Det kallar jag coolt!




11/1-2010 - I will always be your soldier.

mihiihihihih!
jag har saknat min D & nu är han hemma!!! :D
trodde typ att han var död eller nått?
Men han lever & det gör ju jag med för den delen. Iallafall så sitter jag och lyssnar på musik och idag har jag varit i skolan. Första gången på tre veckor, var helt okej faktiskt. Även fast jag hade glömt alla böcker och allt, jag överlevde iallafall.

Bjuder på en låt för jag kommer inte på nått att skriva för tillfället! :)




RSS 2.0