@ jasmine's plaaaace!

Heeej! :)
längesen, eheh. Just nu sitter jag hos min söta Jasmine, hon är och duschar just nu. Varit här sen i fredags, ska snart åka ner på stan så ska Jasmine sola och jag ska dra hem, måste städa osv. För snart kommer Louise hit!! :D

Kommer bli så najs asså ;)
Känner att min blogg börjar bli fett tråkig, har inga bilder att lägga in osv. Men det ska bli ändring på det! Någon gång i framtiden iaf, fast tror jag vet hur man gör en ny header nu iaf. Orkar knappt blogga längre heller, usch känns som jag bara klagar. Fast det gör jag inte egentligen, aja nu ska jag gå och ringa nöt sen blir det att åka hem.

Vi hörs senare alla söta! :)


ssssnygga b-rudar!!

I rymden finns inga känslor

För att bli på bättre humör så ska jag kolla på I rymden finns inga känslor. Älskar den filmen! Så himla bra, håller på att ladda ner den nu. (hoppas ingen polis eller så läser min blogg så dem tar fast mig.. ehhehee)

Aja, vi hörs senare helt enkelt. Kanske idag, kanske imorgon, kanske om en vecka. Who knows !


HAHA bäst! Fast dem glömde när gubben kastar pil genom fönstret, HAHAHA det
är ju lätt bäst i hela filmen asså!!

dåligt självförtroende..

Kära dagbok..
Nu känns allt så där meningslöst igen, det där dåliga självförtroendet jag hade förr börjar komma ikapp mig igen och jag har ingen aning om hur jag ska stoppa det.
Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger till mig själv att jag är vacker, jag är värdefull, jag är bra precis som jag är.. Det där fungerar liksom inte på mig. För jag hittar alltid någonting med mig själv som jag inte gillar.

Just nu är jag verkligen missnöjd över HELA min kropp, aldrig haft såhär dåligt självförtroende förut. Jag tycker att jag börjar bli tjock, det känns som att jag inte kan göra någonting åt det heller. Sen gillar jag inte mina höfter, jag HATAR mina ben. Vet inte vad jag vill få fram av det här egentligen,  får väl försöka bli nöjd över mig själv istället.

Hur gör man..?

nu blidde de helt fel

man kan ju inte ens läsa förra blogginlägget.
 aja vi hööörs när vi hörs!

puss

bloggtorka.se!!

världens största bloggtorka på g nu.. ! nu blev texten typ skit stor.. vet inte om de kommer bli så sen men aja..

Jag har blivit sjuk igen.. såå typiskt mig! När jag har börjat på praktik osv. så går jag och blir sjuk efter andra dagen. Gulligt asså!! Nu kanske jag låter typ sur när jag skriver det här och det kanske jag är också fast nee, de är jag inte :D 

Vad har man att se fram emot då? Påsklov snart, hihiih då kommer louise hit tror ja! :D
Och då lovar jag att det blir ENGÅNGSGRILL! va jävligt chill förra året på påsklovet, ellerhur daaarling..? ;)

Aja, nu ska jag försöka hitta hur man får fram webcam på den här datorn, sen blire å vila lite. För lilla Linnéa mår inte alls bra! :(

pösss




RSS 2.0